Помечено: анал
- В этой теме 3 ответа, 3 участника, последнее обновление 2 недели, 1 день назад сделано
Tiki.
-
АвторСообщения
-
-
Надежда Гайдар
УчастникУже не раз давала в попу, но постоянно это пытка для меня. А мужики любят через черный вход заходить. Посоветуйте как правильно заниматься анальным сексом без боли?
Как делаю я: много смазки, ложусь на живот, 2-3 ввожу и погнали пропихиваю по сантиметру с каждой фрикцией. Расслабляю сфинктер. Но все равно больно писец!
Подскажите что не так делаю? Есть же девочки которые в анал как вагина…
-
Ведьма
УчастникПопробуй перед началом акта «для красоты» (чтобы слегка завестись по факту) вставить анальную пробку со стразом поярче. Плюсы:
1. партнеру красиво;
2. тебе удобно;
3. быстрее кончают.Она там массажирует им, что от силы на 3 минуты хватает. Вставлять её надо минут за 10-15 до того как начнете член в попу сунуть.
-
Алена Бортникова
УчастникВообще надо понимать что каждый организм индивидуален. У кого-то растягивается и приспосабливается, а где-то нет. Поэтому советую если не получается привыкнуть, забрось гиблое дело. Зачем издеваться над собой любимой?
-
Tiki
ГостьРозкажу вам про свій перший досвід аналу.
Ми з моїм чоловіком дуже любимо різноманітний секс, і спробували дуже багато всього, але от анал мене лякав дуже. Я читала про підготовку, про різноманітні варіації початку, кінця…ну загалом. Це було для мене трохи лячно. Але подруга якось обмовилась, що вони з чоловіком практичкують анал постійно і їй в кайф, бо чоловік кінчає всередину…ну і вона розказала декілька лайфхаків.Перед першим разом зробила чистку кишечника в клініці, щоб максимально відчувати себе комфортно, а подальші рази готується сама.
Ну от і я вирішила піти її шляхом. Знпйшла клініку в києві, та лікаря, якій не задав лишніх питань (ну ви розумієте). І перший анал для мене був не те щоб геть не приємним, але я хочаб не хвилювалась через неочікувані сюрпризи.
Коли я повторно звернулась до цього лікаря за тією ж процедурою, то він мені сказав, що постійно її робити не варто, але раз у місяць-півтори для аналу можна.
Тому передаю вітання Гайдару Івану, завдяки якому мій секс отримав нові фарби) Від чоловіка окреме дякую))) -
Tiki
ГостьРозкажу вам про свій перший досвід аналу.
Ми з моїм чоловіком дуже любимо різноманітний секс, і спробували дуже багато всього, але от анал мене лякав дуже. Я читала про підготовку, про різноманітні варіації початку, кінця…ну загалом. Це було для мене трохи лячно. Але подруга якось обмовилась, що вони з чоловіком практичкують анал постійно і їй в кайф, бо чоловік кінчає всередину…ну і вона розказала декілька лайфхаків.Перед першим разом зробила чистку кишечника в клініці, щоб максимально відчувати себе комфортно, а подальші рази готується сама.
Ну от і я вирішила піти її шляхом. Знпйшла клініку в києві, та лікаря, якій не задав лишніх питань (ну ви розумієте). І перший анал для мене був не те щоб геть не приємним, але я хочаб не хвилювалась через неочікувані сюрпризи.
Коли я повторно звернулась до цього лікаря за тією ж процедурою, то він мені сказав, що постійно її робити не варто, але раз у місяць-півтори для аналу можна.
Тому передаю вітання Гайдару Івану, завдяки якому мій секс отримав нові фарби) Від чоловіка окреме дякую)))
-
-
АвторСообщения